Waarom Onderhoud aan Uw Airconditioning

 

 

Met preventief onderhoud aan uw professionele airconditioningsinstallatie voorkomt u niet alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van uw installatie. Afhankelijk van hoe intensief u de installatie gebruikt, voeren wij per apparaat één of twee maal per jaar preventief onderhoud uit. Voor sommige installaties is zelfs sprake van een onderhoudsplicht vanwege milieuwetgeving. Bij installaties met een grotere hoeveelheid koudemiddel zijn daarom de wettelijke milieubepalingen leidend, waardoor er wettelijk meer onderhoudsbeurten verplicht zijn.
Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren. Met een onderhoudscontract van E & E Koeling en Airco bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties.
Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt controleren wij de ten eerste de goede werking van de installatie Alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen worden gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en vanzelfsprekend slijtage. Verder controleren wij de afstellingen en de minder betrouwbaar geworden componenten en zonnodig corrigeren wij deze direct.  Daarnaast reinigen wij de condensor en verdamper en controleren wij de diverse drukken en temperaturen. Tot slot werken wij uw logboeken bij indien dit van toepassing is.
Wilt u dat uw installaties zo lang mogelijk meegaan? Wilt u ook de nadelige gevolgen van koelstoringen zoveel mogelijk beperken?
Neem dan contact met ons op